mr. L.J.T. Hoksbergen

Naam: mr. L.J.T. Hoksbergen
E-mail: hoksbergen@hoksbergenadvocatuur.nl
Advocaat sinds: 1998

Lars Hoksbergen is sinds 1998 werkzaam in de advocatuur, aanvankelijk in de algemene praktijk met verschillende rechtsgebieden. Na verloop van tijd heeft hij zich verder gespecialiseerd in civielrecht en sociaal zekerheidsrecht en heeft hij ervaring met erfrecht. Zijn praktijk bestaat tegenwoordig uit arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, erfrecht en hoger beroep WSNP.

Naast zijn werk in de advocatuur heeft Lars Hoksbergen ervaring opgedaan als bedrijfsjurist. In die functie heeft hij vaak een beroep op de diensten van advocaten moeten doen. Door deze ervaring begrijpt hij wat een (zakelijke) cliënt van zijn advocaat verwacht en kan hij zich daardoor snel inleven in het belang van uw zaak en uw onderneming.

Rechtsgebieden:

  • erfrecht
  • arbeidsrecht
  • sociaal zekerheidsrecht
  • WSNP

Lars Hoksbergen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

sociaal zekerheidsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.